Ons verhaal

"We bring magical stories to life! "

‘A Story to tell’ is opgericht uit vriendschap door een groepje van 5 vriendinnen met een passie voor entertainen en kinderen. Wij kruipen in de huid van bekende personages uit verschillende sprookjes en legendes. Met ons groot inlevingsvermogen brengen wij  sinds 2018 deze magische verhalen tot leven!

Wil je de magie ook beleven bij je thuis of misschien wel op je evenement of goed doel? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Magische groeten
‘A Story to tell – team’

Onze belofte

Kwaliteit

  • Wij streven steeds naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Onze performers brengen magie tot leven voor jong en oud door hun kwaliteitsvolle kostuums/pruiken en de juiste performance neer te zetten.

Professionaliteit

  • Een zeer vlotte communicatie waarbij alles tot in de puntjes afgesproken en nagekomen wordt. U kan met al uw vragen bij ons terecht. Zijn er eventuele problemen? Wij horen ze graag!

Punctualiteit

  • Afspraken nakomen vinden wij zeer belangrijk. Onze performers zijn tijdig aanwezig en performen op hun best tot de laatste minuut. Bij onvoorziene omstandigheden waardoor wij niet tijdig aanwezig zouden zijn communiceren wij dit op voorhand.